Hollywood-stjerne ramt af flugtbilist

Det kunne være endt grueligt galt, men heldigvis er Ryan Reynolds sluppet uden nogen knubs, efter at han blev påkørt af en bilist, som efterfølgende trådte speederen i bund og stak af fra ulykken, som skete fredag i en parkeringskælder i den canadiske storby Vancouver.

Det fortæller den 38-årige skuespillers talsperson i en erklæring til nyhedsbureauet AP.

- Mens han kom gående, blev Ryan ramt af en paparazzi, der kørte gennem en parkeringskælder, siger Reynolds talsperson, Leslie Sloane, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Manden flygtede fra gerningsstedet - Ryan er okay, lyder det fra hende om Reynolds tilstand.

Senere søndag bekræftede politiet i Vancouver over for den canadiske tv-station CTV, at man nu efterforsker sagen.

- Vi kan bekræfte, at vi har undersøgt en påkørsel og en efterfølgende flugt derfra i en parkeringskælder fredag, og at der ingen personskader var, skriver politiets talsperson, Brian Montague, i en e-mail til CTV.

- Jeg ved endnu ikke, om man har fået bekræftet kørerens identitet, tilføjer Montague.

Eftersom Reynolds ikke pådrog sin nogen fysiske skader ved påkørslen, er det op til skuespilleren selv at beslutte, om han vil reagere retligt på sagen.

Ind til videre har Reynolds dog taget det hele med humor, efter det canadiske medie CBC henvendte sig til skuespilleren om episoden.

- Hey Reynolds, CBC vil gerne vide, hvordan du har det, efter du blev ramt af en flugtbilist. Vil du ringe?, skrev en journalist på Twitter med et telefonnummer.

Det fik straks påkørte Reynolds til at svare:

- Sæt "Beachcombers" tilbage på skærmen og så ringer jeg, skrev Reynolds og henviste til en gammel canadisk komedie-dramaserie.

Reynolds befinder sig i øjeblikket i hjemlandet, hvor han er ved at indspille filmen "Deadpool." Heldigvis var hverken hans kone, skuespillerinden Blake Lively, eller parrets nyfødte datter, James, med i bilen.

Læs Reynolds tweet her: https://twitter.com/VancityReynolds

Newspaq

 

Dagens Gossip