Horsens-forsvarer om 0-7: Det var 45 minutter i helvede

Spillerne fra fodboldklubben AC Horsens oplevede onsdag aften noget, der lignede den ultimative ydmygelse.

Klubben, der ligger nummer fire i den næstbedste række, tabte 0-7 hjemme i pokalturneringens tredje runde til Esbjerg, der er nummer 10 i Superligaen.

- Vi spillede egentlig en fin første halvleg, hvor vi kom frem til et par okay chancer, men vi var for sårbare på deres omstillinger, og det er slet ikke godt nok.

- I anden halvleg pisser de lige igennem fem gange og scorer fem mål, og det var forfærdeligt at være med til. Det var 45 minutter i helvede, siger AC Horsens-forsvareren Jacob Berthelsen til klubbens hjemmeside.

Knapt midtvejs i anden halvleg var stillingen 2-0 til Esbjerg, men et kvarter senere havde vestjyderne scoret fem gange mere.

Nu skal de sønderbombede Horsens-spillere forsøge at rejse sig til søndagens ligakamp hjemme mod Skive.

- Det er dejligt, at der kommer en kamp allerede på søndag igen, for man vil altid gerne hurtigt i kamp efter sådan en præstation, og det er nu, vi skal vise, hvad vi er lavet af.

- Vi skal ikke dvæle ved det her nederlag, men vi skal lære af det, og det skal gå ud over Skive på søndag, siger Jacob Berthelsen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip