Hustru blev sado-mishandlet efter bankoaften

Det hele var aftalt på forhånd. Sådan lyder forklaringen fra en 57-årig mand, der mandag ved Retten i Svendborg sidder tiltalt for grov sadomasochistisk mishandling af sin hustru og en ekskæreste.

Det seneste overgreb fandt ifølge anklagemyndigheden sted i oktober sidste år, hvor den 57-årige angiveligt udsatte sin hustru for grove sadomasochistiske overgreb i parrets hjem i Ullerslev.

Læs også: Anklage: 57-årig voldtog og mishandlede hustru og ekskæreste

- Vi havde aftalt tidligere på aftenen, at hun skulle prøve m-rollen (den underkastende rolle), og jeg forberedte mig, mens hun var til banko, og gjorde nogle snore klar og den slags, fortæller den 57-årige mand.

Da kvinden kom hjem gik de påståede mishandlinger i gang. Mishandlinger, som varede tre dage, inden hustruen fra en lånt telefon på en tankstation i byen anmeldte sin mand til politiet.

Manden nægter sig skyldig, og fortæller, at parret flere gange har dyrket sadomasochistisk sex, og at han normalt var i m-rollen.

Det springende punkt bliver formentligt, om retten vil tro på den 57-åriges forklaring om, at der forelå en aftale om, hvad der skulle ske.

Manden er også tiltalt for et lignende overgreb tilbage i 2000 mod sin daværende kæreste på parrets bopæl i Odense.

Kæresten mødte han gennem en bekendt, som han traf via den sadomasochistiske forening smil. Den bekendte var kærester med kvinden, men da de slog op blev den tiltalte og kvinden kærester, og de flyttede sammen.

Forholdet holdt et par år. De gik hver til sit, men holdt kontakten og dyrkede sadomasochistisk sex et par gang.

En aften i 2000 aftalte de at mødes. De skulle diskutere en regning, men også dyrke sadomasochisme.

- Har du bundet hende for øjnene, spørger anklager Kirsten Flummer under afhøringen af den 57-årige.

- Ja da. Jeg har sikker brugt noget tape. Jeg brugte altid gaffatape, forklarer den tiltalte.

Efter seancen kom parret op at skændes, og den 57-årige mener, at det må være derfor, at kæresten allerede dengang kontaktede politiet.

Dog blev han aldrig selv afhørt af politiet dengang. Det er først sket i forbindelse med anmeldelsen fra den nuværende hustru.

Der ventes dom i sagen fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip