Ibi Støving: Jeg har aldrig ville giftes

Der er mindre end to måneder til, tv-værten Ibi Støving siger ja til fodboldspilleren Simon Makienok, når parret skal giftes 6. september i København.

Men Ibi Støving har faktisk aldrig tænkt, at hun skulle giftes. Det fortæller hun i et interview med FEMINA i denne uge.

- Jeg har aldrig villet giftes. Jeg har heller aldrig villet være mor, så jeg har aldrig været skruk. Dengang jeg fik Anakin, var det sådan: ’Nå? Okay, jamen så gør vi det, men så vil jeg være den BEDSTE mor.’ Og jeg ER den bedste mor for Anakin.

Vores forhold pisser folk af, siger Ibi Støving på femina.dk

Nu skal hun så også giftes. Men hvorfor – hvis hun egentlig ikke ville?

- Jamen, Simon spurgte. Og jeg sagde ja.  Og … det føltes så rigtigt at sige ja til Simon. For han kan klare alle de trolde i æsker, jeg har over det hele. Sådan metaforisk står der æsker med trolde over hele lejligheden, og når mørket falder på, og revnerne i væggen begynder at udvide sig, kravler der alle mulige ting ud … du ved … som når ens mor dør … Jeg lider stadig af mareridt, for hun døde i mine arme, og jeg valgte at sidde med hende til det sidste, så der er stadig nogle traumer, jeg skal over, og det kan han håndtere. Det er bare sådan et PLUS oven i alt det andet, hvor vi matcher. Så hvorfor skal det ikke være ham? Det skal være ham, jeg gifter mig med, for han kan KLARE det. Der er der bare ikke særlig mange mænd, der kan, siger Ibi Støving.

Læs på femina.dk, hvorfor Ibi Støving sværger til blodtypediæten

Det lange blik
Hun mødte første gang den over to meter høje fodboldspiller, da hun interviewede ham i Go’morgen Danmark. Uden at der var ’noget’.

- Men den dag hvor vi ligesom oplevede dIbi Set, jeg kalder ’det lange blik’ – du ved, hvor blikket bliver lidt: Hov! Hvad er dét???  - dér måtte jeg lige tænke efter: ’Ouukay og åh nej … han er kun 23’.

Men aldersforskellen på 16 år er hun ikke bange for mere.

- Vores værdier matcher helt utroligt trods vores aldersforskel. Jeg har aldrig mødt et menneske, der er så rart, så roligt, så fattet, så meget i balance med sig selv som Simon. Aldrig nogensinde før i mit liv, siger Ibi Støving til FEMINA.

Af redaktionen, FEMINA, Aller Media

 

Dagens Gossip