iOS 7 installeret på 87 procent enheder

Skrevet af Mere mobil

14/04/2014
Apple har frigivet en ny opgørelse der viser, at 87 procent af alle aktive iOS-enheder nu har iOS 7 installeret. Der gås ikke i detaljer med, hvor mange brugere, som også har den nyeste iOS 7.1. iOS 6 er fortsat at finde på omkring 11 procent af enhederne, mens der altså kun er to procent iOS-enheder, som har en ældre version installeret af styresystemet. iOS 7 har vakt udfordringer for nogle, men også tilføjet en række nye funktioner. Blandt andet fik brugerne et redesignet styresystem, ændringer i Meddelelsescenteret og et nyt Kontrolcenter. Du kan altid tjekke om din iOS-enhed har den nyeste opdatering. Dette gøres ved, at gå ind i ”Indstillinger – Generelt – Softwareindstillinger”. Mange brugere oplevede, at særligt den ældre iPhone 4 blev sløv med den nye opdatering, men dette blev forbedret i iOS 7.1 opdateringen.

Dagens topnyheder

Apple har frigivet en ny opgørelse der viser, at 87 procent af alle aktive iOS-enheder nu har iOS 7 installeret. Der gås ikke i detaljer med, hvor mange brugere, som også har den nyeste iOS 7.1.

iOS 6 er fortsat at finde på omkring 11 procent af enhederne, mens der altså kun er to procent iOS-enheder, som har en ældre version installeret af styresystemet.

iOS 7 har vakt udfordringer for nogle, men også tilføjet en række nye funktioner. Blandt andet fik brugerne et redesignet styresystem, ændringer i Meddelelsescenteret og et nyt Kontrolcenter.

Du kan altid tjekke om din iOS-enhed har den nyeste opdatering. Dette gøres ved, at gå ind i ”Indstillinger – Generelt – Softwareindstillinger”.

Mange brugere oplevede, at særligt den ældre iPhone 4 blev sløv med den nye opdatering, men dette blev forbedret i iOS 7.1 opdateringen.