Jeppe Curth: Føles fantastisk at slå AaB

Det så skidt ud i de første minutter af kampen, men Viborg fik hevet sejren i land, da holdet fredag aften mødte AaB på eget græs.

Den tidligere AaB-spiller Jeppe Curth dukkede op og headede bolden i kassen til 1-0, selvom hjemmeholdet havde været på hælene i kampens indledning.

Curth var da også en stolt målhelt efter kampen.

- Det føles fantastisk at slå AaB. Jeg har aldrig scoret mod dem før, så det var ret stort. Bare det at spille kampen var en speciel oplevelse, siger Curth.

Viborg ligger for tiden og roder rundt i bunden af tabellen, hvor man bare har et enkelt point ned til nedrykningsstregen. Men det ændrede sig fredag aften.

Desuden har holdet tabt de seneste tre kampe.

- Vi har tabt et par kampe i træk, så vi skulle bare have nogle point. Denne runde er særlig vigtig, fordi Esbjerg og Hobro mødes, som vi ligger og kæmper med i tabellen.

- Vi var tvunget til at få point, og det fik vi, siger målscoreren.

Viborgs anfører Mikkel Rask var ligeledes begejstret efter sejren:

- Vi har både haft problemer med at holde nullet og få sejre. Mod AaB gjorde vi begge dele, så jeg er naturligvis utrolig stolt.

Da slutfløjtet lød kastede flere grønblusede spillere sig i græsset og jublede efter 90 minutter med hård fight.

- De spillede os rundt i starten af kampen, men vi kæmpede og knoklede for det. Vi vidste på forhånd, at AaB er bedre end os med bolden, så vi stillede os ned og spillede på vores præmisser.

- Vi har set andre hold slå sig på AaB, så vi måtte være klogere, forklarer forsvarsspilleren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip