Julesex: Disse frække gaver ønsker vi os

Mangler du julegaveidéer til din kæreste, ægtefælle eller partner? Og her tænker vi ikke på foodprocessorer og bilradioer ... men i stedet på den helt personlige, intime gave, som han eller hun kun vil få af dig og ingen anden.

Hvis netop dét emne er et af dine egne, ømme punkter, kan du nu hente inspiration fra en dugfrisk juleundersøgelse om emnet.

Det er Casual dating portalen C-date.dk, der har spurgt sine medlemmer, hvilken erotisk julegave de allerhelst ville finde under træet i år? Her viste det sig, at mænd og kvinder har helt modsatte ønsker.

Her er 7 ting, du ikke ved om mandens penis – se dem på Q.dk

Mænd er til sexlegetøj og lingeri

Undersøgelsen, der havde næsten 30.000 respondenter fra 15 forskellige lande med, viste, at mændene, også de danske, er mest til erotisk legetøj! Knap halvdelen af de deltagende, danske mænd, 42 procent, svarede, at de foretrækker sexlegetøj i erotisk julegave.

Dette ligger lidt over det internationale gennemsnit på 37 procent.

Sexet undertøj følger lige efter: Ca. 36 procent af de danske mænd ser således frem til nyt outfit inderst inde – langt over det internationale gennemsnit på blot 18 procent.

Til gengæld gider danske mænd ikke læse, og kun 22 procent har lyst til pakke en god, erotisk bog op juleaften, langt under det internationale mandegennemsnit på 45 procent.

Her er jydernes foretrukne sexlegetøj – se hvilket på Q.dk

Kvinder vil læse sig til god sex

Fuldstændig omvendt forholder det sig med de danske kvinder, der deltog i rundspørgen. Over halvdelen af dem, 58 procent, ønsker sig nemlig allermest en gang erotisk litteratur i julegave, men faktisk ligger det internationale gennemsnit helt oppe på 73 procent.

Noget kunne tyde på, at kvinder søger erotisk inspiration i litteraturen.

Til gengæld er det kun 23 procent af de danske kvinder, der ser frem til at blive begavet med sexet undertøj, som ellers indtil nu har haft klassikerstatus inden for genren, og det internationale gennemsnit er endda helt nede på 19 procent.

Og helt nederst på ønskelisten ligger sexlegetøjet, for kun knap 20 procent af de danske kvinder kunne tænke sig at åbne en gave, der indeholder sexlegetøj.

Af Maria Jönsson Bebe, Q.dk/Newsdesk   Aller Media

 

Dagens Gossip