Kat med brandsår er de andre dyrs moralske støtte: Kæler hjortekid på dyrehospital

På et dyrehospital i den amerikanske delstat North Carolina spreder en af patienterne hygge og tryghed på fire ben.

Det drejer sig om katten Russell, der for halvåndet år siden var ude for en alvorlig brandulykke i sin tidligere ejers hjem, hvilket efterlod den orangefarvede kat med alvorlige skader på kroppen.

Og mens Russell dagligt kæmper for at komme til hægterne igen, så nyder de andre patienter på dyrehospitalet godt af kattens selskab.

- Han vil være venner med alle dyrene, siger dyrelæge Megan Maus fra Animal Emergency Hospital and Urgent Care til Huffington Post.

Kærligheden fra katten med de mange brandskader har hjortekiddet Darla nu fået lov at mærke. For tre uger siden modtog dyrehospitalet det lille kid, der var blevet efterladt af sin egen mor.

Læs også: Kat er død, efter den blev farvet af pink-besat ejer

Russell, der både mistede sin tidligere ejer og begge ører i branden, er flink til at nusse det lille kid, der også får lov til at sove i kattens seng.

Ofte går Russell ud i dyrehospitalets venteværelse – her viser den lille charmør god stil, når de nye patienter kommer ind og har det rigtig dårligt.

- Han giver de andre patienter håb, siger Megan Maus.

På dyrehospitalets Facebook-side kan man følge med i Russells egen kamp for at komme sig helt efter brandulykken - og samtidig kan man se, hvilke nye venner den empatiske kat hele tiden får. 

Følg Dagens Katte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip