Kendt tv-vært amok: Piger provokerede hjemløs

- Gå hjem til dit lille overklasseliv, din møgarrogante kælling. At råbe ad en hjemløs. Hvad fanden bilder du dig ind, mand!

Sådan lød de voldsomme gloser fra den ellers så rolige og folkekære tv-vært, Hans Pilgaard, da han i fredags var vidne til, at to piger overfusede en hjemløs mand på Kongens Nytorv metrostation.

Pilgaard og kæresten, Jobbe, kommer gående bag to piger ned ad trapperne til metroen, da pigerne ser en hjemløs mand, der sover. Pigerne går hen til manden, og råber ham ind i hovedet, at han skal vågne, hvilket resulterer i, at han vågner med et sæt. Det får pigerne til at bryde ud i latter, og det var mere end, hvad Hans Pilgaard og kæresten ville være vidne til.

Episoden blev filmet af en forbipasserende, og nu er videoen blevet lagt op på BT's hjemmeside.

Derfor har Hans Pilgaard mandag valgt at forklare sig ved at fortælle sin udlægning af sagen på hans officielle Facebook-side.

- Jeg står sgu ved det - jeg råbte meget højt og brugte grimme ord - men jeg blev simpelthen SÅ forarget, vred og indigneret, skriver han og fortsætter.

- Hvis noget kan få min kæreste, Jobbe, og mig helt op i det røde felt, så er det, når samfundets allersvageste udsættes for overgreb - nærmest for sjov, forklarer Hans Pilgaard på Facebook.

Tv-værtens indgriben har modtaget store roser, efter videoen blev offentliggjort, og det glæder ham meget.

- Vi er lige vågnet og er så småt ved at opdage den massive opbakning og de meget kærlige og indignerede reaktioner, der overbeviser os om, at vi endnu ikke er fortabte, og at der endnu er håb om en lidt bedre verden i morgen. Tak!, skriver han på Facebook.

Newspaq

 

Dagens Gossip