Kessler har slagkraftig plan klar

Det er en Mikkel Kessler i absolut topform, som lørdag aften i Herning går i ringen mod nordireren Brian Magee.

Det fastslog den danske topbokser på onsdagens pressemøde i Jyske Bank Boxen, hvor kampen finder sted.

- Jeg er mere klar end nogensinde, siger Mikkel Kessler.

Samme melding lyder fra danskerens træner, Jimmy Montoya.

- Mikkel er ikke "over the hill". Han står på toppen af bjerget, og han er klar til at møde, hvem der kommer. Vi får en Mikkel at se, der er bedre end nogensinde, forudser træneren.

37-årige Brian Magee kommer ikke overraskende med samme melding.

- Jeg er så klar, som jeg nogensinde har været, siger nordireren.

Pressemødet kom i høj grad til at handle om en mand, som ikke var til stede, nemlig Mikkel Kesslers tidligere arbejdsgiver Mogens Palle.

Den mangeårige promotor har officielt ikke noget med lørdagens kamp at gøre, men han er en god bekendt af Brian Magees far og promotor, Pat Magee.

Magee senior forsøgte sammen med Mikkel Kesslers nuværende promotor, tyskeren Kalle Sauerland, ihærdigt at piske en stemning i vejret ved at indlade sig i en ordkrig om Mogens Palle.

Højdepunktet indtraf, da Team Sauerlands general manager, Chris Meyer, overrakte en pose med bratwurst til Pat Magee, fordi Mogens Palle ifølge Kalle Sauerland ynder at kalde ham for pølsetysker.

Mikkel Kessler og Brian Magee havde kun små smil til overs for deres promotorers forsøg på at give kampen lidt ekstra omtale.

Herunder gælder også, at kampen går for at være hævnens time, hvor Mikkel Kessler skal revanchere to andre danskerens nederlag til nordireren.

Brian Magee har to gange tidligere været i Danmark.

I januar 2010 vandt han en EM-kamp over Mads Larsen i Aarhus, da han stoppede danskeren på teknisk knockout i syvende omgang.

I februar i år fældede Brian Magee så Rudy Markussen i femte omgang af en kamp i Brøndby Hallen.

Mikkel Kessler lægger dog ikke alt for meget i, om han skal hævne andres nederlag.

- Jeg har talt lidt med Mads og Rudy, men ikke så meget, for der er ikke så meget at sige.

- Brian Magee er en god bokser. Jeg har set ham mod Rudy, Mads og andre, og mit team har lagt en god plan, siger Kessler.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip