Kevin Magnussen starter som nier i Singapore

Den danske Formel 1-kører hos McLaren, Kevin Magnussen, starter i position nummer ni, når sæsonens 14. grandprix køres søndag i Singapore.

Dermed var han igen bedre end holdkammeraten Jenson Button.

Magnussen var ellers ikke overbevisende i den første del af kvalifikationen, Q1, hvor 16 af de 22 kørere avancerer.

Men hans tid rakte trods alt til en plads som nummer 15.

I det næste udskillelsesløb, Q2, var Magnussen tvunget til at forbedre sig for at skille sig ud blandt de sidste 10 kørere, og det lykkedes igen på et af de yderste mandater.

Danskeren sluttede på niendepladsen. Derimod blev Q2 endestationen for hans holdkammerat Jenson Button, der sluttede som nummer 11.

Også ved fredagens træninger var Magnussen hurtigere end Button. Samtidig var det tredje gang i træk, at han var hurtigere end Button i kvalifikationen.

I den sidste del af kvalifikationen, Q3, fastholdt Magnussen tiden som den niendehurtigste, da han kørte i tiden 1.46,250 minutter.

Englænderen Lewis Hamilton fra Mercedes starter i pole-position foran holdkammeraten Nico Rosberg fra Tyskland. De kørte i henholdsvis 1.45,681 og 1.45,688.

Australieren Daniel Ricciardo fra Red Bull starter i tredjeposition.

Søndagens grandprix begynder klokken 14 dansk tid. Inden dette ligger Magnussen nummer 12 i den samlede stilling med 38 point.

Rosberg fører med 238 point foran Hamilton med 216.

/ritzau/

 

Dagens Gossip