Klavs Bruun angrer udbrud: Selvfølgelig forkert af mig

Team Tvis Holstebro-træner Klavs Bruun Jørgensen er kommet i strid modvind, efter han i onsdagens slutspilskamp kaldte Skjern Håndbolds playmaker Daniel Svensson for "bøsserøv".

Udbruddet kom efter, at Svensson havde fået rødt kort for en grim tackling, men Klavs Bruun Jørgensen, som er kommende kvindelandstræner for Danmark, ved godt, at han gik over stregen.

- Jeg ved godt, at som træner skal man holde sig fra den slags, og det er jeg ked af. Sådan skal man selvfølgelig ikke tale til hinanden som voksne mennesker, men jeg kan ikke tage det tilbage nu, siger træneren ifølge DR's hjemmeside.

Han blev provokeret af Daniel Svensson, som ifølge Klavs Bruun Jørgensen gik grinende fra banen efter det røde kort, og han fastholder kritikken af Svenssons opførsel.

- I forhold til at klokke en mand ned og efterfølgende grine af det, det synes jeg faktisk er lidt værre, siger Tvis-træneren om episoden.

Ulrik Wilbek, sportschef i Dansk Håndbold Forbund (DHF), har torsdag taget afstand fra Klavs Bruun Jørgensens opførsel, men efter en snak med den kommende landstræner er sagen lukket for Wilbeks vedkommende.

Tvis Holstebro tabte i øvrigt kampen til Skjern og er dermed uden chance for at nå en semifinaleplads.

/ritzau/

 

Dagens Gossip