Knockout-Kessler vil være endnu stærkere

De danske boksefans kan håbe på at se en endnu bedre Mikkel Kessler i fremtiden, end den udgave som natten til søndag nærmest udslettede nordireren Brian Magee i Jyske Bank Boxen i Herning.

- Vi forbedrer hele tiden det hele. Vi laver nye ting til nye modstandere. Det tager cirka to måneder at få reflekserne ind i kroppen, siger Mikkel Kessler, som vandt en overlegen sejr på teknisk knockout i tredje omgang.

- Man kunne se, at jeg havde trænet på at komme rundt om Magee, det havde vi trænet meget på, så det kom som en refleks.

- Hvis vi går i gang med det halvanden måned før kampen, så kommer det ikke. Vi skal i gang med det to-tre måneder før kampen, siger danskeren.

Mikkel Kessler har under træner Jimmy Montoya udviklet en lidt mere uforudsigelig boksestil, hvor hans repertoire er blevet større.

Mod Brian Magee satsede Mikkel Kessler meget på tunge stød i maveregionen, hvilket to gange sendte den forpinte nordirer til tælling i anden omgang. En tredje mavepumper afsluttede opgøret i tredje omgang.

- Det gælder om at tilpasse sig, men det gælder også om at have en plan A, B og C klar. Det har jeg måske ikke været så god til før i tiden, erkender Mikkel Kessler.

Danskeren vandt med sejren retten til at udfordre amerikaneren Andre Ward, som for tre år siden vandt over Kessler i Oakland.

Ward sidder på VM-titlerne hos bokseforbundene WBA og WBC.

En anden mulighed er endnu en kamp mod verdensmesteren hos IBF, englænderen Carl Froch, som Mikkel Kessler for to et halvt år siden besejrede i Herning.

I kampe mod de to boksere vil danskeren igen kunne få brug en ny taktik i forhold til kampen mod Brian Magee.

- Vi lægger en taktik efter, hvem vi møder, og så tager vi den derfra. Men jeg ved ikke, hvem jeg skal møde, vi snakker om de to navne hele tiden, siger Mikkel Kessler, som foreløbig gerne vil holde lidt ferie.

/ritzau/