Korsør-drab: 61-årig kvinde fængslet for at påkøre sin mand

admin

|

27/11/2014

Dagens topnyheder

En 61-årig kvinde fra Korsør er torsdag blevet varetægtsfængslet frem til 18. december for vold med døden til følge mod sin 64-årige mand, skriver Ekstra Bladet.

Kvinden var egentlig sigtet for drab, men dommeren i grundlovsforhøret mente kun, der var begrundet mistanke om dødsvold, skriver avisen.

Kvinden nægtede sig skyldig, men kærede ikke fængslingen.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har siden dødsfaldet onsdag eftermiddag ikke villet ud med særlig mange oplysninger.

Men af politiets egen døgnrapport fremgår det imidlertid, at man onsdag eftermiddag fik en melding om, at en 61-årig kvinde havde påkørt en 64-årig mand på en landejendom ved Korsør.

- Det viste sig, at manden døde af sine kvæstelser, og derfor sigter politiet nu kvinden for at have forvoldt den 64-åriges død, står der i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: 60-årig kvinde sigtet for mystisk drab i Korsør

Politiet fortæller, at manden blev fundet død onsdag aften, og at man hele natten har arbejdet på at finde ud af, hvad der er sket.

- Den formodede forbrydelse er sket onsdag eftermiddag. I løbet af aftenen og natten har vi foretaget afhøringer og undersøgt gerningsstedet, sagde sektionsleder for Personfarlig Efterforskning ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Marianne Roed tidligere torsdag til Ritzau.

/ritzau/