Kvinde fundet dræbt af skud i Aarhus

En cirka 20-årig kvinde er torsdag aften fundet dræbt af skud i en lejlighed på Bispehaven i Aarhus. Tre personer er anholdt. Det oplyser Østjyllands Politi til Ritzau.

- Vi modtager klokken 18.40 en anmeldelse via 112 om, at en kvinde er blevet skudt, fortæller politiets vagtchef, Peter Hunniche.

Ifølge vagtchefen ankom politiet til stedet, en lejlighed på fjerde sal, kort tid efter. I lejligheden var der ud over en skudsåret kvinde yderligere en kvinde og en mand.

- De to er nu anholdt og er ved at blive undersøgt af retsmedicinere, fortæller Peter Hunniche tidligere torsdag aften.

Foruden de to har politiet anholdt en ekstra mistænkt, hvoraf to af dem er kendt af politiet i forvejen. Det drejer sig om en kvinde på 55 år og en mand på 21 år. Den tredje mistænkte er en kvinde på 33 år.

- På stedet er der også ambulancefolk, som arbejder med kvinden, der ligger på gulvet. Men det ender med, at hun bliver erklæret død af den tilkaldte læge, fortæller Peter Hunniche.

Ifølge vagtchefen arbejder politiet ud fra den teori, at der er tale om et forsætligt drab, men det er endnu ikke fastlagt.

Den dræbte var også kendt af politiet, der oplyser, at episoden ikke er banderelateret.

Politiet kan endnu ikke oplyse noget nærmere om identiteten på den dræbte kvinde.

På grund af de retsmedicinske undersøgelser af de anholdte - her leder man blandt andet efter dna og andre spor på deres legeme - har politiet ikke haft mulighed for at afhøre dem endnu.

Politiet kan sent torsdag aften endnu ikke oplyse, hvornår de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør.

/ritzau/

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip