Kvinde sigtet for at arrangere tæskehold mod nabo

To mænd sparkede døren ind hos en 19-årig mand i Søborg natten til lørdag og tæskede ham. En halv time senere kom to nye voldsmænd forbi med og slog den unge mand med et bat og trampede ham i hovedet.

En 20-årig kvinde er nu varetægtsfængslet indtil 19. december ved Retten i Glostrup for at have arrangeret og overværet begge overfald, oplyser anklager Linda da Silva Ferreira til Ritzau.

- Overfaldet fandt sted omkring klokken et, og en halv time efter kommer kvinden tilbage med et nyt tæskehold. De slår ham og tramper ham i hovedet, ligesom han også får tæsk med et bat, siger vagtchef Kim Svenningsen til Ritzau.

Den grove vold ad to omgange fandt sted på Søborg Hovedgade i en lejlighed på 3. sal. Det 19-årige mandlige offer og den sigtede kvinde er naboer.

- En 19-årig mand bliver overfaldet af fire mænd ad to forskellige omgange, hvor de overfalder ham to ad gangen, angiveligt foranlediget af en 20-årig kvinde, som er mandens nabo, fortæller vagtchefen.

- Overfaldet skyldes uoverensstemmelser forinden, men vi har ikke fået det indkredset endnu, siger Kim Svenningsen.

Den 20-årige kvinde er anholdt og sigtet for at have anstiftet overfaldene. Det første overfald takserer politiet til vold, mens det sidste med battet er grov vold. De fire overfaldsmænd er endnu på fri fod.

- Vi har noget at gå efter i forhold til selve overfaldsmændene, men vi har ikke anholdt dem endnu, siger vagtchefen.

Politiet vil ikke oplyse, hvordan den 20-årige kvinde forholder sig til sigtelsen, men fængslingen er ikke kæret til landsretten.

Den 19-årige er indlagt på hospitalet til observation for hjernerystelse.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip