Laen: Vi skal til Skanderborg og hente to point

KIF Kolding Københavns stregspiller Torsten Laen er klar i spyttet, når snakken falder på udekampen mod Skanderborg onsdag aften.

I sidste sæson vandt Skanderborg overraskende over KIF Kolding København på hjemmebane i grundspillet.

Det scenarie bør ikke gentage sig, når de to hold krydser klinger i Skanderborg, mener Torsten Laen. Han vurderer, at KIF Kolding har gode chancer for at tage de to point med hjem.

- Skanderborg er et godt mandskab, det viste holdet blandt andet mod HC Midtjylland. Men hvis vi spiller op til vores niveau, så vinder vi også kampen.

- Vi havde en mindre god oplevelse i Skanderborg i sidste sæson, og det skal naturligvis ikke ske igen, siger Laen i en pressemeddelelse.

- Vi skal have gang i vores angrebsspil. Mod Aalborg flød det ikke helt, som det skulle, og det har vi arbejdet på til træning den seneste uges tid.

- Vores trænerteam har fundet på nye løsninger og åbninger. Vores forsvar har stået fint, og det har været godkendt, men der er stadig ting, som vi skal arbejde med i den ende.

De to point er en nødvendighed, for der er flere gode hold i ligaen, og man er nødt til at vinde hver gang, hvis man ikke skal halte bagefter, mener stregspilleren,

- Det er en tæt liga, og der er fire-fem hold, som reelt set kan spille med om DM-titlen. Dertil kommer endnu flere hold, som sagtens kan slå de fire-fem DM-aspiranter, specielt når de er på hjemmebane.

- Alt i alt så er det en tæt liga, og derfor skal der to point på kontoen, siger Torsten Laen.

Kampen onsdag aften fløjtes i gang klokken 19 i Skanderborg.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip