Laen: Vi skal til Skanderborg og hente to point

KIF Kolding Københavns stregspiller Torsten Laen er klar i spyttet, når snakken falder på udekampen mod Skanderborg onsdag aften.

I sidste sæson vandt Skanderborg overraskende over KIF Kolding København på hjemmebane i grundspillet.

Det scenarie bør ikke gentage sig, når de to hold krydser klinger i Skanderborg, mener Torsten Laen. Han vurderer, at KIF Kolding har gode chancer for at tage de to point med hjem.

- Skanderborg er et godt mandskab, det viste holdet blandt andet mod HC Midtjylland. Men hvis vi spiller op til vores niveau, så vinder vi også kampen.

- Vi havde en mindre god oplevelse i Skanderborg i sidste sæson, og det skal naturligvis ikke ske igen, siger Laen i en pressemeddelelse.

- Vi skal have gang i vores angrebsspil. Mod Aalborg flød det ikke helt, som det skulle, og det har vi arbejdet på til træning den seneste uges tid.

- Vores trænerteam har fundet på nye løsninger og åbninger. Vores forsvar har stået fint, og det har været godkendt, men der er stadig ting, som vi skal arbejde med i den ende.

De to point er en nødvendighed, for der er flere gode hold i ligaen, og man er nødt til at vinde hver gang, hvis man ikke skal halte bagefter, mener stregspilleren,

- Det er en tæt liga, og der er fire-fem hold, som reelt set kan spille med om DM-titlen. Dertil kommer endnu flere hold, som sagtens kan slå de fire-fem DM-aspiranter, specielt når de er på hjemmebane.

- Alt i alt så er det en tæt liga, og derfor skal der to point på kontoen, siger Torsten Laen.

Kampen onsdag aften fløjtes i gang klokken 19 i Skanderborg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip