Lasse Vibe: Små karrierehop har gjort mig til en succes

Angriberen Lasse Vibe har bygget sin karriere op med små, fornuftige skridt og er i en alder af 27 år slået igennem på landsholdet.

På få år har han arbejdet sig op fra den danske 1. division, til Sønderjyskes superligahold, inden han i denne sæson er endt som topscorer i Allsvenskan for IFK Göteborg.

- Nu har jeg været udtaget til landsholdet tre gange i efteråret, og det har givet mig en fornemmelse af, hvad der kan være mit næste skridt.

- Jeg har eksempelvis mødt spillere fra Premier League, og det gør, at jeg kan fornemme, hvad det kræver at være med der, siger Lasse Vibe.

- Premier League er måske et lidt for stort skridt for mig, men det handler nok også mere om, hvad jeg får af muligheder, tilføjer han.

Hvis han skal væk fra IFK Göteborg, så er det afgørende for ham, at han ikke overvurderer sine evner og havner på en bænk i en af de større ligaer.

- Jeg har indtil nu taget nogle mindre skridt i min karriere, men jeg har heller ikke haft andre muligheder.

- Tager jeg et for stort skridt nu og ender på en bænk, så er jeg ikke længere på landsholdet. Nu har jeg erfaringen og ved, at det forholder sig sådan. Det har jeg med i mine overvejelser, men man skal selvfølgelig også være villig til at tage en chance, siger Lasse Vibe.

IFK Göteborg-spilleren fik sin landsholdsdebut i september i en venskabskamp mod Tyrkiet i Odense. Siden er det blevet til yderligere fire landskampe for den målfarlige angriber, der også gør sig som kantspiller.

Landsholdet runder på tirsdag året af med en venskabskamp på udebane mod Rumænien.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip