Leon Andreasen kommer først på banen i 2015

Det bliver først efter nytår, at Leon Andreasen igen kan trække i Hannover 96-spilledragten og gøre sig forhåbninger om at vende tilbage til landsholdet.

Midtbanespilleren har været skadet siden 27. september, og han og klubben har haft svært ved at finde ud af, hvad der egentlig har været galt.

Et besøg hos den anerkendte læge Hans-Wilhelm Müller-Wohlfarth i München har imidlertid givet klarhed over, hvad der driller.

En skanning har vist, at det er en delvist overrevet sene i det ene baglår, der har drillet.

- Første halvdel af sæsonen er røget. Nu skal det først og fremmest have noget ro, siger Andreasen til fodboldmagasinet Kicker.

Han forventer i første omgang fem-seks ugers pause, men håber at være klar, når sæsonen sparkes i gang igen i slutningen af januar.

Hans kontrakt med bundesligaklubben udløber efter denne sæson, men danskeren gider ikke bekymre sig om, hvad skaden kan få af betydning for hans fodboldfremtid.

- Det tænker jeg slet ikke på lige nu, siger han til Kicker.

Og det behøver den tidligere AGF-spiller heller ikke, hvis man skal tro manager Dirk Dufner.

- Vi mangler Leon vanvittigt meget. Jeg vil glæde mig over hver eneste kamp, som han spiller ud over det, vi forventer, siger han til magasinet.

Leon Andreasen har spillet i Hannover siden 2009. Hans seneste landskamp daterer sig til 3. september, hvor han fik en halvleg i 1-2-nederlaget til Tyrkiet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip