Liverpool må undvære stjerneangriber i tre uger

Liverpool må klare sig uden stjerneangriberen Daniel Sturridge i flere uger. En lårskade plager den engelske landsholdsspiller. Ifølge lokalavisen Liverpool Echo vil Sturridge være sat ud af spillet i op til tre uger.

Daniel Sturridge blev skadet under træning for det engelske landshold. Det betyder, at angriberen går glip af flere Premier League-kampe for Liverpool.

Liverpool håber, at Daniel Sturridge senest bliver klar til lokalderbyet mod Everton 27. september. Inden da vil han formentlig gå glip af ligakampene mod Aston Villa og West Ham samt klubbens første gruppekamp i Champions League mod Ludogorets.

- Vi er skuffede, fordi vi føler, at det er en skade, der kunne have været forhindret, siger Liverpool-manager Brendan Rodgers ifølge Talksport.

- Han er en eller to uger fra at være tilbage. Det er skuffende for ham, fordi han har arbejdet så hårdt i optakten til sæsonen og så fit og stærk ud i den seneste kamp mod Tottenham, lyder det fra Brendan Rodgers.

Den 25-årige englænder har slidt med skader de seneste år, men scorede alligevel 21 mål i 29 Premier League-kampe i sidste sæson.

Sturridge er ikke den eneste Liverpool-spiller, der vendte skadet hjem fra landsholdstjeneste. Også nyindkøbet Emre Can er sat ud af spillet efter at have været i kamp for det tyske U21-landshold.

Det er anklen, den er gal med, og nu må Can belave sig på at holde seks ugers pause.

/ritzau/

 

Dagens Gossip