Løchte og Kromann bringer Danmark i front i Davis Cup

Det endte med en sikker dansk tennissejr i Davis Cup-opgøret mod Moldova i Kolding lørdag eftermiddag.

I doublekampen vandt Frederik Løchte Nielsen og Thomas Kromann med 6-2, 6-4, 6-4 over Radu Albot og Maxim Dubarenco. Dermed fører Danmark nu med 2-1 i kampe. Der spilles bedst ud af fem kampe.

- Vi vidste, at hvis vi holdt fokus på egne styrker og udnyttede det hurtige underlag, så havde vi en god chance. De virkede febrilske tidligt i kampen og prøvede alle mulige juniortricks for at bryde vores rytme, siger Frederik Løchte Nielsen i en pressemeddelelse.

- Vi spiller begge med et højt energiniveau og stor aggressivitet, det gør os farlige, og jeg tror, det er forklaringen på, at folk ikke kan lide at møde os, siger Frederik Løchte Nielsen.

Der var fin opbakning til danskerne i Kolding, hvor der blev klappet og jublet entusiastisk af de fremmødte tilskuere. Og landstræner Kenneth Carlsen var med på sidelinjen for at give gode råd til den danske double.

Weekendens Davis Cup-dyst gælder oprykning til Europe/Africa Group 1 - den næstbedste række. Efter lørdagens danske doublesejr venter der nu yderligere to afgørende singlekampe søndag.

Fredagens to singlekampe var endt med en sejr til Danmark og en sejr til Moldova. Frederik Løchte Nielsen udlignede fredag aften til 1-1, efter at Martin Pedersen havde tabt sin kamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip