Løsladt fotograf bliver lykønsket på Facebook

"Velkommen hjem, Daniel", "Dejlig nyhed, at du er hjemme igen" og "Så glad på dine og din families vegne".

Det vælter ind med lykønskninger på Daniel Rye Ottosens væg på Facebook, efter at det sent torsdag blev offentliggjort, at han er blevet frigivet efter 13 måneder som gidsel i Syrien.

Nogle personer er overrasket at høre, at det var ham, der var det danske gidsel i Syrien. Men de fleste Facebook-venner skriver blot, at de er lykkelige over at have Daniel hjemme i Danmark igen.

Den 25-årige mand er fra Give og var på rejse som freelancer, da han i maj sidste år blev taget som gidsel i den nordlige del af det borgerkrigsramte land.

Formålet med rejsen var at lave en fotoreportage om de syriske flygtninge i Tyrkiet og det nordlige Syrien, hvor en række pressefolk tidligere har oplevet samme skæbne at ende som gidsel.

Daniel Rye Ottosen har det efter omstændighederne godt og er ved at blive genforenet med sin familie.

Danskerens sag har gennem længere tid været kendt af den danske presse, men hensynet til Daniels sikkerhed har gjort, at alle har afholdt sig fra at dække historien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip