Lukas Grahams succes fortsætter i køkkenet

admin

426 uger siden

|

25/05/2016

Dagens topnyheder

Sidste år kunne flere medier berette, at den danske popmusiker Lukas Graham havde købt sig ind i to restauranter. Det var dog ikke helt vilkårlige spisesteder, som den 27-årige stjerne valgte at poste sine penge i. "7 Years"-sangeren købte sig nemlig ind i Michelin-restauranten "Kadeau", der både har lokaler i København og på Bornholm.

At Lukas Graham sidste år valgte at købe hele 20 procent af ejerskabet i de to restauranter har siden hen vist sig at være en god forretning. Anmelderne fortsætter nemlig med at rose gastronomien, der serveres på "Kadeau".

Senest har "Kadeau" rangeret sig som værende nummer 23 over de 200 bedste spisesteder i Europa, og det er langt fra gået Lukas Grahams næse forbi. På sin Instagram-profil har musikeren udgivet et billede, hvor han hylder spisestedets nye titel.

- Jeg er så stolt af mine drenge! Vores restaurant på den lille ø Bornholm rangerer som nummer 23 i Europa, skriver Lukas Graham på Instagram.

Ud over at være en økonomisk investering er "Kadeau" også "Drunk in the Morning"-artistens yndlingsspisested, som han gerne besøger seks gange om året.

Se Lukas Grahams billede fra Instagram her: https://www.instagram.com/p/BFzhMetrWSR/?taken-by=lukasgraham

/ritzau/FOKUS