Madonna får igen efter scene-styrt

Midt under sin optræden til Brit Awards den 25. februar faldt Madonna fra en trappesats i sit voluminøse kostume og pådrog sig et lille piskesmæld.

Det dramatiske styrt skete, da sangerinden blev trukket baglæns af sin Armani-designende kappe, som hendes dansere skulle trække af. Men kappen var bundet så stramt, at Madonna i stedet blev kastet mod gulvet.

Den 56-årige sangerinde beskyldte efterfølgende kappen, men nu mener kappens designer, modemanden Giorgio Armani, at det er Madonnas egen skyld.

- Madonna er, som vi alle ved, meget besværlig, lyder det fra luksusskaberen til nyhedsbureauet AP ifølge avisen Mirror.

Den 80-årige italiener hævder, at Madonna var gjort opmærksom på, at kappen kunne lukkes med en krog, men at hun insisterede på, at den skulle være bundet.

- Så var det det eneste, der var at gøre, siger designeren om scenestyrtet.

Efter faldet rejste sangerinden sig fortumlet op, hvorefter hun færdiggjorde sangen. Efterfølgende viste det sig dog, at hun havde pådraget sig et piskesmæld, og lægerne måtte derfor tjekke hendes pupiller hen over natten.

-Jeg marcherede ind som en dronning, jeg gik til toppen af trappen, og jeg trak den silkebløde snor, som ikke ville gå op, sagde Madonna om sekundet før det dramatiske styrt i et interview med "The Jonathan Ross Show".

- Jeg havde to valg: Jeg kunne enten blive kvalt eller falde, og jeg valgte at falde. Det var et mareridt. Jeg vil gerne være fantastisk og lave magi, men jeg skabte et rædselsshow for alle. Jeg kan lide at lave et farligt show, men ikke skabe decideret fare, lød det efterfølgende fra sangerinden.

Madonna var i gang med at synge nummeret "Living for Love," der er førstesinglen på hendes nye album, "Rebel Heart," som hun kommer forbi Danmark med den 17. november i Jyske Bank BOXEN.

Se det dramatiske styrt her: https://www.youtube.com/watch?v=D4C58lLNO6Q

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip