Magnussen kører i barrieren under anden træning

Heller ikke fredagens anden træning op til weekendens Formel 1-grandprix i Melbourne blev nogen succes for Kevin Magnussen. Langt fra.

Den danske McLaren-kører kørte galt allerede efter at have rundet fire omgange på Albert Park i australske Melbourne.

Kevin Magnussens uheld skete i sjette sving, hvor han mistede kontrollen over bilen og fortsatte hele vejen ud i barrieren. Han var selv i stand til at forlade bilen.

- Er du okay, Kevin? lød det fra pitten.

- Ja, jeg har det helt fint, svarede danskeren hurtigt tilbage over radioen.

Magnussens McLaren-racer måtte efterfølgende bugseres væk fra banen, og der var tydelige skader omkring det venstre forhjul på danskerens bil.

På Twitter forklarer danskeren, at han selv var skyld i uheldet.

- Uheldet var min skyld. Jeg mistede bagenden på vej ind i svinget og ramte uheldigvis barrieren og skadede fronten i venstre side. Der er en ny dag i morgen, skriver Magnussen på det sociale medie.

Inden det gik galt, nåede han at sætte en tid på 1.33,289 minutter, hvilket var bedre end danskerens bedste tid i fredagens første træning, men stadig ikke i nærheden af de hurtigste kørere i feltet.

Tiden endte med at være den dårligste blandt de 16 kørere, som fik sat en tid i den anden træning.

Endnu engang satte Mercedes-kørerne Nico Rosberg og Lewis Hamilton de hurtigste tider, mens Sebastian Vettel og Kimi Räikkönen fra Ferrari blevet noteret for tredje- og fjerdehurtigste tid.

Under første træning fik Magnussen blot kørt syv omgange, og dermed er det fortsat ikke mange kilometer, som den danske Formel 1-vikar har nået at få bag rattet i den nye McLaren-bil.

Kevin Magnussen skal først i aktion igen lørdag, hvor der venter endnu en træning, inden det bliver alvor med kvalifikationen senere på dagen. Her bliver det afgjort, hvilken startplads danskeren får i søndagens grandprix.

Danskeren er normalt reservekører for McLaren, men erstatter en skadet Fernando Alonso ved løbet i Australien.

/ritzau/

.

Dagens Gossip