Magnussen: Sjovt at køre Formel 1 i Monaco

Den danske Formel 1-stjerne Kevin Magnussen sluttede i top-10 begge gange, da torsdagens to træninger blev kørt i Monaco forud for søndagens grandprix.

Det er første gang, at Magnussen kører en Formel 1-bil i de berømte gader. De seneste to år har han prøvet det i Formel Renault 3.5-serien.

- Det var sjovt at køre på banen, og bilen føles god. Der er selvfølgelig ting at forbedre, men vi tager tingene skridt for skridt.

- Vi har ikke opnået noget endnu. Vi har kun kigget på banen og bilens balance, så vi må vente og se.

- Der er så sindssygt meget power i bilen, og det kan man rigtig mærke her i Monaco, fordi autoværnet er så tæt på, så du kan se, hvor hurtigt du kører. Det er noget andet at være her i en Formel 1-bil, siger Magnussen.

I den første træning blev han noteret for niendehurtigste tid, mens danskeren blev nummer 10 i den anden træning.

- Jeg føler mig godt tilpas i bilen. Den føles god, og der er ikke de store problemer, men vi kæmper stadig med downforce (vejgrebet, red.), siger han.

Magnussen tør ikke gætte på, hvad det ender med søndag. De seneste tre løb er endt uden point for McLaren.

- Jeg tror ikke, det bliver så meget anderledes end Barcelona, siger Magnussen med henvisning til det seneste grandprix for to uger siden.

- Forhåbentlig kan vi køre kvalifikationen uden tekniske problemer denne gang. Det har jeg stor tiltro til, at vi kan, og så må vi tage det, som det kommer, siger han.

Magnussen fik problemer med sin bil under kvalifikationen i Barcelona og måtte indlede løbet som nummer 14. Magnussen sluttede det spanske grandprix uden point som nummer 12.

Lørdag køres den sidste træning om formiddagen, mens der om eftermiddagen er kvalifikation. Søndagens løb begynder klokken 14.

/ritzau/

 

Dagens Gossip