Malaysisk badmintonspillers B-prøve er også positiv

B-prøven fra en malaysisk badmintonspiller har lørdag vist sig at indeholde et ulovligt stof, skriver nyhedsbureauet AFP.

Vicepræsidenten i det malaysiske badmintonforbund (BAM), Norza Zakaria, bekræfter således på en pressekonference i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur, at B-prøven også viser tegn på doping.

- Testresultatet bekræfter spor af stoffet dexamethasone i prøven. Det står ikke i vores magt at afsløre navnet på spilleren, siger Norza Zakaria ifølge AFP.

Selv om det malaysiske badmintonforbund vil holde navnet på den formodede dopingsynder skjult, tyder meget på, at der er tale om verdensranglistens nummer et i herresingle, Lee Chong Wei.

Sportsorganisationerne i Malaysia har tidligere offentliggjort, at en af nationens sportsstjerner var testet positiv i en dopingkontrol, og rygterne har peget på Lee Chong Wei.

Badmintonspilleren skal have afleveret en positiv prøve under en dopingkontrol ved VM i Danmark i august. I onsdags skal Lee Chong Wei have været i Norge for at overvære analysen af B-prøven, der fandt sted på et laboratorium i Norge hovedstad Oslo.

Lee Chong Wei vandt sølv ved VM i Danmark, hvor han besejrede danskeren Viktor Axelsen i semifinalen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip