Manager erkender: Liverpool er ramt af Suarez-afgang

Liverpools manager, Brendan Rodgers, erkender, at klubben er ramt af tabet af Luis Suarez. Den kontroversielle angriber skiftede før denne sæson til FC Barcelona, og det kan mærkes.

Med 31 mål var Suarez topscorer i Premier League i sidste sæson, og det var en af årsagerne til, at Liverpool sluttede sæsonen kun to point efter mestrene fra Manchester City.

- Jeg skrev under på en kontrakt for tre år med det formål, at vi skulle vinde Premier League, og det var vi lige ved at gøre i min anden sæson, siger Rodgers til den spanske avis AS.

Han taler med avisen, fordi Liverpool er i den spanske hovedstad for at møde Real Madrid onsdag aften i Champions League.

- Holdets naturlige udvikling er i nogen grad blevet sat i stå af Luis Suarez' afgang og ankomsten af nye spillere, siger han videre.

Brendan Rodgers mener dog, at det engelske hold er godt rustet til fremtiden i kraft af en række unge spillere.

Luis Suarez har endnu ikke spillet en betydende kamp for Barcelona på grund af den lange karantæne, han fik for at bide en modstander ved VM-slutrunden i sommer. Men trods hans mange sager er Rodgers glad for Suarez.

- Jeg nød hvert minut, jeg arbejdede med ham. Han er en god fyr. Det er sandt, at han havde nogle problemer på banen, men jeg har kun godt at sige om ham.

- Han ankom og forberedte sig hver dag som topspillere gør, og han slappede af, når det var nødvendigt, fortsætter Brendan Rodgers.

- Jeg skabte et hold omkring ham, og selv om man i begyndelsen kritiserede, at han scorede for få mål, lavede han alligevel 31 mål i 38 kampe i sidste sæson. Vi hjalp ham, og han hjalp os, siger manageren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip