Mand med verdens største penis: ‘Kvinderne er for bange til at have sex med mig’

Den 52-årige Roberto Esquivel Cabrera hævder at have verdens største rumsterstang.

Manddommen skulle eftersigende være svimlende 48 centimeter lang, men det er slet ikke sjovt, at have så stor en diller i buksen. Den får nemlig oftest lov at blive der. Det skriver The Mirror.

Kvinderne er bange for krabaten, så de tør simpelthen ikke have sex med ham. Hans penis hænger til et stykke under knæet, og ejermanden vil gerne have den i Guiness Rekordbog.

Men han vil samtidig gerne registreres som handicappet, fordi verdens største penis er i vejen og gør det umuligt for ham at have et rigtigt job.

Roberto Esquivel Cabrera bor i den nordøstlige, mexicanske stat Coahuila. Han fik sin penis undersøgt og røntgenfotograferet for at overbevise dem, der ikke tror på ham.

Læs også: Mand smidt ud af konen: Kom hjem med 17 cm penis tatoveret på benet

En læge på klinikken sagde, at hans penis er lige over 15 centimeter lang - resten er ekstra hud.

Roberto Esquivel Cabrera har kontaktet sundhedsmyndighederne for at få støtte som invalid.

- Jeg kan intet, jeg kan ikke arbejde og jeg er handicappet, så jeg vil have myndighederne til at erklære mig invalid og give mig støtte. Derefter vil jeg i Guiness Recordbog, siger han.

Han overlever på bistand og det mad, han kan finde i containere. Han har ifølge eget udsagn ingen venner, og uanset hvor han går, vil folk ikke have noget med ham at gøre.

Læs også: Mand gør sin kæreste gravid med en andens penis

Lægerne anbefaler, at han kan få foretaget en reduktion af monsterdilleren.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip