Mand påkører hus i Hundested

Huset på hjørnet af Amtsvejen og Lille Karlsmindevej i Hundested har fået et stort hul i facaden, efter at en 51-årig lokal mand sent onsdag eftermiddag bragede ind i det.

Kort forinden var den samme mand involveret i to uheld omkring 800 meter derfra.

- Vi får en melding om to færdselsuheld i Hundested, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved til Ritzau.

Det første var sket på parkeringspladsen ved Netto i Nørregade.

- Her har en bilist, der skulle køre fra parkeringspladsen, ikke fået sat bilen i bakgear og kører ind i en mur. Da han så får sat bilen i bakgear, bakker han ind i en anden bilist, fortæller vagtchefen.

Ved de to uheld skete der kun mindre materiel skade, og det lykkedes efterfølgende den 51-årige at forlade parkeringspladsen, men kort efter går det altså galt igen.

- Han kører ad Amtsvejen og vil svinge til venstre ad Lille Karlsmindevej, men på en eller anden måde lykkes det ham at køre ind i huset, der står på hjørnet, fortæller Dan Houtved.

Ingen i huset kom til skade ved påkørslen. Den 51-årige bilist blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter, da han muligvis har fået en piskesmældsskade.

Bilisten er uden for livsfare, men hans besynderlige kørsel kan føre til et retligt efterspil.

- Vi har sigtet ham for spirituskørsel og bedt om, at der bliver udtaget en blodprøve fra ham på traumecentret, siger vagtchef Dan Houtved.

/ritzau/

 

Dagens Gossip