Mand påkører hus i Hundested

Huset på hjørnet af Amtsvejen og Lille Karlsmindevej i Hundested har fået et stort hul i facaden, efter at en 51-årig lokal mand sent onsdag eftermiddag bragede ind i det.

Kort forinden var den samme mand involveret i to uheld omkring 800 meter derfra.

- Vi får en melding om to færdselsuheld i Hundested, siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Dan Houtved til Ritzau.

Det første var sket på parkeringspladsen ved Netto i Nørregade.

- Her har en bilist, der skulle køre fra parkeringspladsen, ikke fået sat bilen i bakgear og kører ind i en mur. Da han så får sat bilen i bakgear, bakker han ind i en anden bilist, fortæller vagtchefen.

Ved de to uheld skete der kun mindre materiel skade, og det lykkedes efterfølgende den 51-årige at forlade parkeringspladsen, men kort efter går det altså galt igen.

- Han kører ad Amtsvejen og vil svinge til venstre ad Lille Karlsmindevej, men på en eller anden måde lykkes det ham at køre ind i huset, der står på hjørnet, fortæller Dan Houtved.

Ingen i huset kom til skade ved påkørslen. Den 51-årige bilist blev fløjet til Rigshospitalets traumecenter, da han muligvis har fået en piskesmældsskade.

Bilisten er uden for livsfare, men hans besynderlige kørsel kan føre til et retligt efterspil.

- Vi har sigtet ham for spirituskørsel og bedt om, at der bliver udtaget en blodprøve fra ham på traumecentret, siger vagtchef Dan Houtved.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip