Marco Reus blev helt og skurk i Dortmund-sejr

17/10/2015

Med otte sejre ud af lige så mange mulige ligner den forsvarende mester Bayern München også en kommende mester.

Men den aktuelle førsteudfordrer Borussia Dortmund kæmper for at holde liv i spændingen i Bundesligaen.

Med en udesejr på 2-0 over Mainz mindskede Dortmund afstanden til Bayern til fire point, men sidstnævnte kan øge til syv point med en udesejr lørdag over Werder Bremen.

Dortmund var klart bedst i opgøret og vandt efter en scoring i hver halvleg. Den offensive stjerne Marco Reus kom i fokus på både godt og ondt.

Først bragte han sit hold foran 1-0 efter 18 minutter, da han i fri position udnyttede en aflevering fra Pierre-Emerick Aubameyang.

Kort efter pausen fik Reus chancen for at blive dobbelt målscorer, men han tillod sig at misbruge et straffespark, så spændingen fortsat var intakt.

12 minutter før tid lod Reus sig udskifte, hvorefter han fra bænken kunne se Henrik Mkhitaryan øge til 2-0.

Igen var Pierre-Emerick Aubameyang i oplæggerens rolle, da han opsnappede bolden efter en forsvarsfejl af Mainz.

Med sejren er Dortmund oppe på 20 point, mens Mainz hænger fast i midterdyndet med 12.