Marco Sørensen tager 8.-plads på Silverstone

06/07/2014

Den danske racerkører Marco Sørensen kan notere en lille forbedring på andendagen af sin første weekend som GP2-kører.

På Silverstone-banen i England kørte den talentfulde nordjyde en ottendeplads i land i søndagens grandprix-afdeling, der blev kørt over 21 omgange.

Sørensen (MP Motorsports) startede løbet som nummer ni, svarende til placeringen i lørdagens afdeling, og måtte bruge de første mange omgange på at holde en flok aggressive forfølgere bag sig.

Men da belgieren Stoffel Vandoorne lavede en kørefejl, slog danskeren til og rykkede en plads frem i hierarkiet, og den placering holdt til mål.

Afdelingen blev vundet af brasilianeren Felipe Nasr (Carlin), der efter en god start rykkede frem i front og derefter holdt konkurrenterne i sit bakspejl.

Nærmeste forfølger var franskmanden Stefano Coletti (Art), der kom i mål som nummer to.

Briten Jolyon Palmer fører i det samlede klassement efter 10 af sæsonens 22 afdelinger.

Marco Sørensen kører normalt i Formel Renault 3.5-serien, der ligger stille i denne weekend. Her indtager danskeren aktuelt en samlet 12.-plads.