Mariah Carey chokerer med usikker stemme ved koncert: Hør hendes sørgelige liveoptræden

Vi kender den 44-årige sangerinde fra et hav af store hits som "We Belong Together", "All I want for Christmas Is You" og "When You Believe", hvor hun rammer de høje toner med stor sikkerhed.

Men da Mariah Carey indledte sin nye tour i Japan i weekenden, var det noget helt andet, de spændte fans fik at høre. På flere sociale medier lyder kritikken, at sangeringen slet ikke lyder som sig selv.

Læs også: Ups: Sådan lyder Britney Spears uden auto-tune

En YouTube-video med klip fra weekendens livekoncerter i Tokyo viser en Mariah Carey, der kæmper med at synge og kontrollere sin stemme.

- Det er som at se en fugl med brækket vinge forsøge at flyve, skriver en kvinde til videoen på YouTube.

- Mariah Carey kan ikke længere synge disse sange i deres originale key. "Vision of Love" var hård for hende at synge tilbage i 1990, da den blev udgivet. Og her 24 år efter har hendes stemme ændret sig dramatisk, kommenterer en anden kvinde på YouTube. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Flere japanske medier roser ellers den populære sangerinde for et brag af en koncert og undskylder hendes stemmeproblemer med en mikrofon, der ikke virkede. 

I de næste par uger vil Mariah Carey, som flere gange har vundet Grammy Awards og World Music Awards, rejse rundt i Asien og Australien og give koncerter.

Se videoen her og bedøm selv: 

 

Dagens Gossip