Mariah Carey chokerer med usikker stemme ved koncert: Hør hendes sørgelige liveoptræden

Vi kender den 44-årige sangerinde fra et hav af store hits som "We Belong Together", "All I want for Christmas Is You" og "When You Believe", hvor hun rammer de høje toner med stor sikkerhed.

Men da Mariah Carey indledte sin nye tour i Japan i weekenden, var det noget helt andet, de spændte fans fik at høre. På flere sociale medier lyder kritikken, at sangeringen slet ikke lyder som sig selv.

Læs også: Ups: Sådan lyder Britney Spears uden auto-tune

En YouTube-video med klip fra weekendens livekoncerter i Tokyo viser en Mariah Carey, der kæmper med at synge og kontrollere sin stemme.

- Det er som at se en fugl med brækket vinge forsøge at flyve, skriver en kvinde til videoen på YouTube.

- Mariah Carey kan ikke længere synge disse sange i deres originale key. "Vision of Love" var hård for hende at synge tilbage i 1990, da den blev udgivet. Og her 24 år efter har hendes stemme ændret sig dramatisk, kommenterer en anden kvinde på YouTube. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Flere japanske medier roser ellers den populære sangerinde for et brag af en koncert og undskylder hendes stemmeproblemer med en mikrofon, der ikke virkede. 

I de næste par uger vil Mariah Carey, som flere gange har vundet Grammy Awards og World Music Awards, rejse rundt i Asien og Australien og give koncerter.

Se videoen her og bedøm selv: 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip