Markant SFer skifter til S

Efter opgøret om formandsposten i SF får Socialdemokraterne nu tilgang af en af de markante SF'ere fra Villy Søvndals fløj.

For knap en måned siden valgte Kasper Bjering Jensen at melde sig ud af SF på grund af uenighed om den politiske linje i regeringspartiet, efter Annette Vilhelmsen vandt formandskampen over Astrid Krag.

Nu har Kasper Bjering Jensen i stedet meldt sig ind i Socialdemokraterne. Det bekræfter han overfor tv2.dk.

- Jeg har vurderet, at mine kræfter er bedre brugt på at revitalisere S-projektet og gøre Socialdemokraterne stærkere, siger Kasper Bjering Jensen til tv2.dk.

Kasper Bjering Jensen sad indtil sin afgang i SF's landsledelse og blev betragtet som en af de centrale figurer i gruppen omkring tidligere skatteminister Thor Möger og tidligere næstformand Mattias Tesfaye.

- Forestillingen om, at SF kunne blive til det brede og favnende parti, som jeg har kæmpet for, mener jeg, blev opgivet ved formandsvalget. Det er helt fair, at Annette Vilhelmsen vil sætte sin egen kurs, og det er det, hun er valgt til. Men jeg mener, at jeg så passer bedre hos Socialdemokraterne, forklarer Kasper Bjering Jensen.

Tidligere næstformand Mattias Tesfaye valgte også at forlade sin centrale post som næstformand i partiet som følge af uenigheder om den politiske linje. Han er dog stadig menigt medlem af SF.

Kasper Bjering Jensen understreger, at han også i Socialdemokraterne ønsker at spille en aktiv rolle.

- Jeg er ikke typen, der sætter mig ned og tier stille, siger han til tv2.dk og fortæller, at han allerede har snakket med sin lokale partiafdeling i Ishøj om at deltage aktivt i partiarbejdet.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip