Markussen: Det var en mental opgave

Efter en lidt anonym start kom Nikolaj Markussen flot i gang med VM-turneringen i 41-27-sejren over Qatar.

Venstrebacken var glad for at få masser af spilletid og også gang i scoringerne.

- Det var super rart at komme i gang. Og alle fik lov at spille et kvarters tid, så det var en fin måde at få alle i gang på.

- Jeg synes, vi spillede ok. Min fornemmelse var, at det var mere en mental opgave at bevare tændingen. Vi skal være bedre til at spille over 60 minutter, end vi var, siger Markussen.

Med fire mål i kampen - tre i anden halvleg - fik Markussen også skudt sig lidt i gang ved håndbold-VM. Og han var i det hele taget en af Danmarks bedste spillere mod Qatar.

- I første halvleg skød jeg ikke så meget, for de lå tæt på mig, men så gjorde jeg de andre gode. I anden halvleg var jeg mere skydende, og jeg synes, det var en hel fin præstation, mener Markussen.

Der venter en langt sværere opgave for Markussen og Danmark i søndagens dyst mod Rusland. Og her glæder Markussen sig til at få Mikkel Hansen, der blev sparet mod Qatar, på banen igen.

- Det bliver en helt anden kamp, hvor vi skal møde et stærkt russisk hold, der spiller mere europæisk. De er gået lidt mere væk fra deres helt gamle spil.

- Vi skal op at ramme et helt andet niveau. Men nu må vi se, om Mikkel ikke også har lyst til at spille søndag. Det kunne da være hyggeligt, hvis han kunne bidrage lidt, siger Markussen.

Kampen mod Rusland spilles søndag klokken 20.15.

/ritzau/

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip