Midtjyllands CL-debutant: Det bliver stort

FC Midtjyllands håndboldkvinder står overfor en stor udfordring i weekenden.

Efter en hostende indledning på sæsonen med nederlag så sent som onsdag til Team Tvis Holstebro (19-23), gælder det kvalifikation til Champions League i serbiske Kragujevac, hvor værterne - det serbiske mesterhold WHC Radnicki venter i en kamp lørdag aften.

I en anden kamp mødes det norske hold Byåsen og kroatiske Podravka. De to vindere mødes søndag i kampen om en plads i Champions League. De to tabere mødes søndag i en placeringskamp.

Selv om midtjyderne har lidt en del pointtab i ligaen, glæder den unge Pauline Bøgelund sig helt vildt til kampene.

- Jeg er jo lidt mere uerfaren end nogle af de andre, så jeg glæder mig helt vildt. Det er jo kæmpestort for alle håndboldspillere, hvis man får lov at spille de her kampe. Så det bliver en kæmpe oplevelse at prøve, siger Pauline Bøgelund.

Hvis det danske talent er bekymret for det store tryk, serberne er kendt for at lægge på modstanderne, skjuler hun det godt.

- De fleste af vores spillere har prøvet det før. Vi må ikke lade også gå på af, at vi ikke kan høre hinanden lige så godt som normalt. Det vigtigste, når man kommer under sådan et tryk, er, at vi holder vores aftaler 100 procent, siger hun videre.

Målvogter Sabine Englert er ikke helt tilfreds med den midtjyske indsats hidtil i sæsonen, men også hun er opsat på at revanchere sig.

- Selvfølgelig er vi ikke ordentligt sammenspillet endnu, og det har man godt kunnet se. Det tager tid, men det skal ikke været nogen undskyldning, for vi har en kæmpe kvalitet på holdet, siger hun.

I sidste sæson nåede FC Midtjyllands håndboldkvinder helt frem til Final 4-stævnet i Champions League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip