Mikrofrys, japansk glædesmåler, pensionisttyv

Skrevet af admin

10/02/2015

Mest læste i dag

Mikrobølgeovn med frys i

LONDON: Freeze-wave - det er navnet på en maskine, der netop er kåret til Storbritanniens skøreste opfindelse, skriver The Telegraph. Kort forklaret er det en mikrobølgeovn, der fryser ting. Freeze-wave kan lave isterninger, fryse din Sun Lolly før sommeren er forbi eller køle din øl på få sekunder. Hjernen bag, Emma Maskery, vandt 50.000 kroner og slog andre langt ude opfindelser som et bad med indbygget karaokeanlæg, en to-vejs tandpasta og en talende ske.

Japansk glæde

TOKYO: Selskabet Hitachi laver andet end bore- og gravemaskiner. Den japanske elektronikmastodont er klar med en ny opfindelse, der giver arbejdsgivere mulighed for at måle de ansattes tilfredshedsniveau, skriver AFP. Måleren er på størrelse med et kreditkort og fyldt med sensorer, der kan føle, hvorvidt bæreren står op, sidder ned, nikker og hvem der snakkes med og hvor længe. Informationen sendes tilbage til en computer, der kalkulerer de ansattes lykkefølelse. Apparatet kommer på det japanske marked til april.

Alkohol og undertøj

LEOBEN: En 74-årig kvinde fra Leoben, Østrig, er blevet sigtet under mistanke for at begå 33 indbrud, skriver The Local. Tyverierne er fordelt over to år, og pensionisten har stjålet det samme alle 33 gange - alkohol og undertøj. Da østrigsk politi ransagede hendes hjem, fandt de undertøj til en værdi af 8000 kroner. Kvinden tilstod indbruddene og fortalte samtidig, at hun oftest stjæler under indflydelse af alkohol.

/ritzau/