"Min mor tvang mig til satanisk sex med 1800 mænd"

Som syv-årig blev hun første gang tvunget til at se sin mor dyrke sex med kultens leder. Som 11-årig blev hun voldtaget første gang, og som 14-årig blev hun tvunget til at deltage i gruppesex.

Alle disse overgreb beskriver Annabelle Forest i sin nye bog, skriver walesonline.co.uk.

Hendes mor, Jacqueline Marling, afsoner lige nu en fængselsdom på 12 år, mens kultens leder, Colin Batley, fik en forvaringsdom på ubestemt tid, dog mindst 11 år. De blev blandt andet fældet af Annabelle Forests vidneudsagn i 2011.

- Intet kan såre mig så meget som min mor og den mand. Min mor var en ond kvinde, og jeg vil aldrig tilgive hende, siger Annabelle Forest.

Læs også: Skole brugte 14-årige pige som lokkemad til sexforbryder - og så blev hun voldtaget

Som syv-årig flyttede hun med sin mor ind i kultens hus på en blind vej i den walisiske landsby Kidwelly. 

Her blev hun i første omgang tvunget til at se sin mor udføre seksuelle ydelser for Colin Batley.

Børnene i kulten fik at vide, at de skulle bevise deres værd overfor guderne - blandt andet gennem sex. Annabelle Forest havde første gang sex med Colin Batley som 11-årig. Som 14-årig forulempede hendes egen mor hende.

- Bagefter spurgte Colin mig, om jeg nød det, og jeg vidste, hvad jeg blev nødt til at sige - jeg blev nødt til at sige ja. Men indeni havde jeg lyst til at dø, fortæller hun.

Også som 14-årig blev hun tvunget til at blive kærester med en 19-årig fyr fra kulten og skulle samtidig deltage i gruppesex sammen med sin mor.

Fra hun var 18, skulle hun prostituere sig, og i den tid nåede hun at være sammen med hele 1800 mænd.

Læs også: Far banker mand bevidstløs: Fandt ham i gang med at voldtage søn

Hun blev desuden gravid med Colin Batleys barn. Og det var kærligheden til barnet, der inspirerede hende til at stikke af midt om natten, da datteren var blevet et år.

Annabelle Forest var med, da moderen modtog sin dom i 2011. Hun håbede, at moderen ville undskylde og sige, at hun var hjernevasket af Colin Batley. Men det skete ikke.

- Hun kom i fængsel uden at angre, og jeg tror, at det fik mig til at indse, at det ikke bare var ham. Hun var også ond. Som mor har jeg selv svært ved at forstå, hvordan hun behandlede mig. Det var unaturligt og ondt, siger hun.

- Men der er ingen grund til at blive deprimeret over det, du må bare leve for fremtiden, siger Annabelle Forest.

Hun bor nu i en anden del af landet. Hun har taget navneforandring, og bor sammen med en kæreste og deres to børn.

 

Dagens Gossip