Modløse afslutninger irriterer Skjern-træner

01/10/2015 00:25

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Kort inde i anden halvleg førte hjemmeholdet Skjern med fire mål og var på vej mod førstepladsen i Boxer Herreligaen, men så scorede GOG syv mål i træk og vendte kampen på hovedet og vandt 29-26.

Modløse afslutninger er blandt irritationsmomenterne for Skjern-træner Ole Nørgaard, der forklarer, hvorfor det gik galt for hjemmeholdet efter pausen i topkampen.

- Har du lang tid? For der var rigtig mange ting, der gik galt for os. Bortset fra, vi fik en okay start, så var der ikke ret meget, som gik godt for os i anden halvleg.

- Vi kunne slet ikke få skudt boldene i mål for nu at sige det, som det er. Vores afslutninger virkede meget modløse, vores tempo faldt, og så blev det op ad bakke, siger Ole Nørgaard.

Trods en pauseføring var de første 30 minutter også under niveau i trænerens øjne.

- Jeg synes heller ikke, vi spillede godt i første halvleg. Selv om vi vandt den med to mål, var det en halvleg med en masse fejl.

- Men altså vi røg først ned i et hul i anden halvleg, og vi er endnu ikke helt skarpe på, hvordan vi får stoppet en nedgangsperiode med det her hold, siger Skjern-træneren.

Nu handler det for Skjern-spillerne om at komme videre inden weekendens udekamp i Champions League mod HC Motor Zaporozhye.

- Vi har snakket stille og roligt om tingene efter kampen i aften, og der er ikke nogen på holdet, som er overrasket over, at vi trænere ikke er tilfreds med præstationen.

- Når vi spiller tæt på 50 kampe i løbet af en sæson, så skal man have evnen til at lægge kampe bag sig, og det har vi også, så vi er helt klar på søndag, hvor der venter en meget vanskelig udekamp, siger Ole Nørgaard.

/ritzau/