Morten Olsen dropper Nicklas Bendtner

Angriberen Nicklas Bendtner er i første omgang ikke udtaget til de kommende landskampe mod Serbien og Rumænien henholdsvis 14. og 18. november.

- Han er ikke selvskreven i øjeblikket, lyder det fra landstræner Morten Olsen, som tirsdag udtog 19 spillere til de to kampe.

Sidst på ugen udtager Morten Olsen fire-fem spillere yderligere, så Wolfsburg-angriberen kan fortsat nå at blive udtaget.

Bendtner har på det seneste døjet med en lyskeskade, men Morten Olsen fortæller, at angriberen har trænet fint med i Tyskland de seneste otte dage.

I sommer skiftede Bendtner fra Arsenal til Wolfsburg på en fri transfer, men han er fortsat uden mål hos sin nye arbejdsgiver. Faktisk er Bendtner kun noteret for én scoring i hele 2014. Målet blev scoret 1. januar.

Heller ikke højre back Lars Jacobsen er udtaget i første omgang. Han døjer med en skade, men bliver han den kvit, kommer han med i truppen, bekræfter Morten Olsen. Hvis ikke Lars Jacobsen bliver klar, får Daniel Wass pladsen i truppen.

Første opgave for landsholdet er EM-kvalifikationskampen 14. november i Beograd mod Serbien. Fire dage efter møder Danmark i Bukarest rumænerne i en testkamp.

Danmark topper i øjeblikket gruppe I med fire point for tre kampe. Det samme er status for Albanien, mens Portugal har tre point, men kun har spillet to kampe. Serbien og Armenien har et point hver.

Truppen ser ud som følger:

* Målmand: Kasper Schmeichel og Stephan Andersen

* Forsvar: Andreas Bjelland, Daniel Agger, Simon Kjær, Kian Hansen, Nicolai Boilesen, Simon Poulsen og Peter Ankersen

* Midtbane: Christian Eriksen, Michael Krohn-Dehli, Thomas Kahlenberg, Lasse Schöne, Jakob Poulsen, Pierre-Emile Højbjerg og William Kvist

* Angreb: Uffe Bech, Lasse Vibe og Yussuf Poulsen

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip