Mourinho kalder Diego Costa et røverkøb

Den spanske angriber Diego Costa fik en god hjemmebanedebut for Chelsea, da han tirsdag scorede begge mål i 2-0-sejren over Real Sociedad i en testkamp.

Chelsea-manager José Mourinho er meget tilfreds med den 25-årige angriber, som i sommerpausen er blevet hentet i Atlético Madrid for små 300 millioner kroner.

- Du kan betragte ham som et røverkøb på grund af det vanvittige marked lige nu. Prisvurderingen af angribere er meget høj, så for en ung angriber som ham, der er spansk mester og Champions League-finalist, kan du sige, at prisen, som Chelsea har betalt, er til vores fordel, siger Mourinho.

Mandag i næste uge åbner Chelsea sin Premier League-sæson ude mod Burnley, og Mourinho er spændt på at se, hvordan Costa vænner sig til den engelske liga.

- Diego er en holdspiller. Han arbejder meget, det handler ikke kun om målene. Med ham handler det om det defensive, hans mentalitet og hans ambition.

- Det er derfor, vi ikke hentede en angriber i januars transfervindue. Vi ventede på ham. Han ser ud til at have vænnet sig til sine holdkammerater og måden, vi spiller på.

- Jeg vil ikke sige, at han har vænnet sig til Premier League endnu, fordi det er meget svært at være angriber i dette land, men forhåbentlig vil han gøre det godt, siger Mourinho.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip