Mourinho om 1-3: Chelsea er ikke ude endnu

Chelsea skal spille op til sit bedste for at komme i Champions League-semifinalen, efter at det onsdag aften blev til et 1-3-nederlag ude til Paris Saint-German i det første af to kvartfinaleopgør mellem holdene.

London-klubbens manager, José Mourinho, tror fortsat på avancement.

- Det bliver svært i returkampen, men intet er umuligt. I fodbold er intet umuligt. De kan score et mål ud af ingenting, og vi scorer ikke mange mål for tiden, men du ved aldrig. Vi kommer til at give alt, siger Mourinho ifølge uefa.com.

Indskiftede Javier Pastore scorede til 3-1 for PSG dybt inde i kampens overtid, og det gør Chelsea-forsvarsspilleren Gary Cahill rasende.

- Det er horribelt at indkassere et mål så sent, og det var skidt forsvarsspil fra vores side. Det er en kæmpe skuffelse. 1-2 var ok for os, men deres tredje mål gør en kæmpe forskel, siger Cahill, som dog også stadig tror på et comeback:

- Da vi vandt Champions League i 2012, indhentede vi også 1-3 mod Napoli. Vi har spillerne til at gøre det, men det bliver meget svært.

Ved 3-1-målet fik Pastore bolden ude i siden, men han afdriblede fire spillere og sendte bolden forbi Chelsea-keeper Petr Cech.

Returkampen spilles tirsdag i næste uge.

/ritzau/

 

Dagens Gossip