Mourinho vred på Everton-manager efter Chelsea-nedtur

14/09/2015 17:31

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Jose Mourinho bandede Everton-manager Roberto Martinez direkte op i ansigtet efter Chelseas 1-3-nederlag i weekenden i Premier League.

Den portugisiske Chelsea-manager var ifølge britiske medier harm over, at Martinez gav sig til at tale med en gruppe journalister på Goodison Park, mens Mourinho måtte vente på at komme til.

Chelsea-manageren og hans spillere havde en rejse til London foran sig, og derfor mente Mourinho, at han burde tale med medierne først.

- Roberto, næste gang så lad mig komme til før dig, for vi skal rejse videre, sagde Mourinho til sin kollega, der var i gang med at blive interviewet.

Roberto Martinez havde dog overblik til at svare Mourinho.

- Det er ikke noget, vi bestemmer, Jose. Jeg bestemmer det ikke, lød det fra Martinez, hvilket fik Mourinho til at bande over Everton-kollegaens svar.

Roberto Martinez fortæller, at han oplevede en helt anderledes Mourinho i sidste sæson, efter at Chelsea havde slået Everton på vej mod det engelske mesterskab.

- Da han slog os med 6-3, var han sådan en venlig mand. Jeg foretrækker ham på den måde, siger Martinez.

Forholdet mellem Chelsea og Everton har ikke været det bedste, efter at Everton i sommer afviste et Chelsea-bud på forsvarsspilleren John Stones.

Mourinho og co. har ikke fået den bedste start på Premier League-sæsonen med tre nederlag i de første fem kampe.

/ritzau/