Murray kommer godt fra start i Wimbledon

Belgieren David Goffin kunne ikke stille noget op mod den forsvarende Wimbledon-mester Andy Murray, som var modstanderen i første runde i grand slam-turneringen. Kampen blev spillet på Centre Court.

Murray, som ligger nummer fem i verden, vandt sikkert med 6-1, 6-4, 7-5, over Goffin, som er placeret hele 100 pladser længere nede af verdensranglisten.

- Det var en kamp med høj standard. Han var lidt nervøs i begyndelsen, men i andet og tredje sæt blev han bedre og bedre. Han lavede nogle utrolige passerslag undervejs, siger Murray til TV3 Sport 1.

Goffin blev brudt i sit første serveparti i første sæt og blev senere også brudt en gang mere, så det kun tog Murray en halv time at snuppe sættet.

I andet sæt var et enkelt servegennembrud nok for Murray, som fik lidt mere at se til i tredje sæt, der længe var helt lige.

Her var Goffin bedre spillende, men Murray slog til i de sidste to partier, som han vandt til stor ærgrelse for den 23-årige belgier, der var ved at komme lidt tilbage i kampen.

Murray sluttede med et servees til stor jubel for skottens nye træner, Amélie Mauresmo, der fulgte med i kampen fra tilskuerrækkerne.

- Nogle gange kan man vinde i tre sæt uden at spille godt, men det var en god start for mig.

- Jeg var lidt nervøs, da jeg vågnede i morges. Og det bragte lidt minder, da jeg trådte ind på Centre Court, forklarer Murray.

Sidste år blev 27-årige Murray den første brite til at vinde Wimbledon i 77 år.

I anden runde skal Murray møde sloveneren Blaz Rola, der ligger nummer 92 i verden og slog spanieren Pablo Andujar i sin kamp i første runde med 6-3, 6-1, 6-4.

/ritzau/

 

Dagens Gossip