Mystiske tæsk: Det var ambulancen, der slog alarm til politiet

Det var en ambulance, der slog alarm til politiet om, at der torsdag aften var sket et overfald på Rugvænget i Taastrup på den københavnske vestegn.

En mand var blevet udsat for et voldsomt overfald, men da ingen vidner har set episoden, er det en udfordrende sag at opklare, lyder det fra Københavns Vestegns Politi.

I første omgang forlød det, at den 24-årige mand havde brækket kæben, men så galt er det alligevel ikke gået, fortæller vagtchef Brian Holm.

- Han har ikke brækket kæben, men fået adskillige sår, mærker og buler i hovedet samt flere løse tænder, siger vagtchefen til Ritzau.

- Der er ifølge hans egen forklaring ikke anvendt nogen våben. Han er bare blevet overfaldet af fire maskerede mænd, fortæller han.

Politiet kan ikke afvise, at der er tale om et internt opgør, selv om offeret ikke er kendt fra bandemiljøet.

- Det er lidt atypisk, fordi det er ambulancen, der tilkalder os. Det er ikke som en normal anmeldelse, hvor det ofte er vidner, der tager kontakt til politiet. Ingen har tilsyneladende set noget, siger Brian Holm.

Manden er blevet bragt til Rigshospitalet for at blive behandlet på sine skader.

- Vi efterlyser en sort varebil med sølvfarvede sidespejle, som er set køre fra stedet. Det har vi kunnet se på overvågningsbilleder, fortæller vagtchefen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip