NFL-stjerne mistænkes for at tæve sin søn

Adrian Peterson, der er runningback for NFL-holdet Minnesota Vikings, kommer ikke til at spille den næste kamp for sit hold, da han skal forsvare sig imod anklager om børnemishandling.

Peterson er tidligere blevet kåret til den mest værdifulde spiller i amerikansk fodbold.

Ifølge Petersons advokat er han mistænkt for at have slået sin søn.

Nyheden kommer oven i en anden kontroversiel sag i NFL, hvor Baltimore Ravens-stjernen Ray Rice via overvågningsbilleder blev taget i at banke sin nuværende kone i en elevator. Det fik klubben til at fyre runningbacken.

Beskyldningerne mod Adrian Peterson hænger sammen med en episode i sommer, hvor han disciplinerede sin fireårige søn. Vikings-spilleren slog angiveligt drengen med en gren, hvilket ifølge anklagerne resulterede i, at sønnen fik flere skader.

Minnesota Vikings skriver på sin hjemmeside, at klubben er i gang med at indsamle oplysninger om sagen.

Petersons advokat understreger, at spilleren har samarbejdet med myndighederne hele vejen igennem.

- Det er vigtigt at huske, at Adrian aldrig har haft til hensigt at skade sin søn og dybt angrer de utilsigtede skader, lyder det fra advokaten.

Peterson mistede sidste år sin toårige søn, da kæresten til drengens mor angiveligt havde slået ham. Peterson fik først kendskab til, at han var far til barnet, et par måneder før drengen blev dræbt.

/ritzau/AFP

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip