NHL-dansker skaffer sejr til New York Islanders

Frans Nielsen kan noget, de færreste kan, når han er alene med en ishockeymålmand. Det viste danskeren igen natten til søndag, da han afgjorde NHL-kampen mellem New York Islanders og Detroit.

Islanders-spillerne havde ellers grund til at hænge med hovederne, for Detroit havde udlignet til 4-4 kun 40 sekunder før tid, og sørget for forlænget spilletid.

Da den ikke gav nogen afgørelse, skulle kampen afgøres på straffeslag, og her var danskeren den eneste blandt seks skytter, som formåede at score.

- Jeg vidste præcis, hvordan jeg ville gribe det an, siger danskeren til NHL's hjemmeside.

Selv om Detroit er et af NHL's bedste mandskaber, har New York Islanders besejret dem hjemme på Long Island i holdenes seneste fem opgør.

Selv om masser af danskere var på isen i nattens kampe i verdens bedste ishockeyliga, var der ingen danske point.

Mikkel Bødker og Philip Larsen kunne til gengæld glæde sig over sejre. Med Phoenix vandt Bødker hjemme i Jobing.com Arena med 6-3 over Tampa Bay fra Florida, mens Philip Larsen og Edmonton kunne rejse fra Calgary med en sejr på 4-2.

Sejren var Edmontons første i seks kampe.

Lars Eller og Montreal tabte til gengæld med 0-1 hjemme mod New York Rangers.

Efter 10 kampes skadespause forventes Jannik Hansen at være med, når Vancouver møder Dallas hjemme sent søndag aften. Danskeren var således med i Vancouvers træning lørdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip