Ni ting, kvinder altid finder attraktive hos mænd

Skrevet af Ronja Ryde

24/06/2014

Mest læste i dag

Som en kommentar til et blogindlæg fra Thought Catalog om de ting, en mand finder attraktivt hos en kvinde, har bloggeren Ella Caron fra samme site nu listet ni ting, kvinder leder efter i en mand.

LÆS OGSÅ: Otte ting, mænd altid finder attraktivt hos kvinder

Hun satte sig ned og funderede over, hvad det er for nogle kvaliteter, kvinder altid leder efter hos mændene, uanset type. Hun spurgte sine veninder til råds, og sammen nåede de frem til denne liste med ni punkter:

1. Han er god ved sin mor (og de andre kvindelige familiemedlemmer)
At respektere sin mor er en kæmpe indikator for, hvordan en mand behandler andre kvinder - hun er trods alt den første kvinde, han nogensinde har kendt.
Han behøver ikke pylre om dem hver dag, men hvis han sender sin niece en fødselsdagsgave og har et godt forhold til sin søster, og hvis han er nervøs, når han skal møde din mor, er det tegn på, at han kan bekymre om andre. Og, endnu vigtigere: Han kan udtrykke følelser.

2. Han er god til at klæde sig
Har medierne lært os noget, så er det da, at kvinder er villige til at se igennem fingre med de fleste af en mands dårlige sider, hvis bare han kan finde ud af at klæde sig godt - se bare på Don Draper, Lord Drisick og Patrick Bateman.
Men, på en helt anden skala, så er det bare fedt, når en mand gør lidt ud af at se ud som om, han tænker over, hvordan han går klædt. Uanset hvad din personlige stil er, så er det nok, at man kan se, han er stolt af at være en naturlig forlængelse af sig selv.

3. Han har hobbies
Om det så er basketball i baghaven med vennerne, eller han er vild med at gå i genbrugsbutikker og lede efter bøger, så skal han have et eller andet, som er helt hans eget.
En fyr, som vier hele sit liv til sit arbejde, og bruger resten af tiden på pub med kammeraterne og foran tv’et, er den type fyr, som lader dig arbejde hårdt for at få del i hans lille verden. Fyre med interesser åbner nemmere op for dig.

4. Han laver planer
Rigtige planer. Faktiske, virkelige lad-os-gøre-dette-på-det-tidspunkt-og-det-sted-planer.
Du tror formentlig, at du er cool, når du overlader det meste til skæbnen og ser, hvordan tingene ændrer sig over natten. Men initiativ er bare en stensikker metode til at få sommerfuglene til at flyve rundt i pigernes maver.

5. Han har sans for humor - og ikke på andres bekostning
Vi siger allesammen nogle latterlige ting ind i mellem, og hvis en fyr kan grine oprigtigt af de skøre ting, der kommer ud af din mund, er det fedt. Og, hvis hans humoristiske sans ikke går ud på konstant at nedgøre andre mennesker, er det rart, at han opfanger de sjove ting i livet uden at det skal være på andres bekostning.

6. Han har ikke automatisk ja-hatten på
Dette punkt knytter sig lidt til punkt 3 og 4 om hans hobbyer og planer, men hvis han er i stand til at gøre noget på egen hånd, uden at skulle have slænget med på slæb, så taler det rigtig godt om ham. At høre ham sige “Nej, gutter, jeg skal bare hænge ud med min pige i aften” i stedet for at hoppe med ned på bare er en ret egoistisk glæde fra vores side, men hvis bare han kan beslutte sig for, hvad han vil - og rent faktisk gøre det - er det tegn på en person, som ved, hvem han er. Og det er sexet.

7. Han opfører sig på samme måde sammen med sine venner, som han gør sammen med dig
Dette er en god måde at vide, om din fyr er oprigtig. Ingen facade, ingen skuespil. Hvis han slider og slæber i dit selskab, kan du være sikker på, at hans kammerater beder ham droppe det. Men hvis han inviterer dig indenfor, og lader dig hænge ud med dem uden spil for galleriet, har du ikke alene brudt gennem en vigtig barriere, men du kan også glæde dig over, at du har set præcis hvem han er, uden røg og slør.

8. Han lytter til dig
Jeg har haft en del drenge-venner, som har forsøgt at retfærdiggøre, hvorfor mænd synes, det er så svært at lytte. “Fordi vil hellere vil GØRE noget ved det!” “Vi vil gerne FIKSE problemet!” “Vi vil have action!” Men… slap nu af, drenge.
Jeg ved, at det der med bare at sidde og lytte føles mega akavet. Men nik nu bare de rigtige steder. Lad os komme ud med det. Vær enig, og sig “sikke noget lort” ind i mellem. I skal ikke give os en løsning hele tiden.

9. Han udtrykker sig selv på små, søde måder

Om han så bare sender dig en mail, hvor der står “hej”, eller sender dig linket til en Youtube-video, han tror, du kan lide, trækker en flaske vin op til middagen, bare sådan fordi. Og når du vågner midt om natten, og opdager, at hans hånd har fundet din i søvne. De små, søde stykker kærlighed er altid nok nok til at varme et usikkert hjerte og forsikre sig om, at han holder af dig.