Nicole Scherzinger taler ud om stjerne-brud

Det var en stormende kærlighedsromance, da sangerinden Nicole Scherzinger fandt sammen med den syv år yngre racerkører Lewis Hamilton i 2007, men efter syv års forhold, hvor de gik fra hinanden og fandt sammen igen flere gange undervejs, brød de endegyldigt med hinanden i februar i år.

- Alting sker af en grund. Jeg er stærkt troende og tror på skæbnen – og syv år var lang tid, fortæller den 37-årige sangerinde i talkshowet "The Wendy Williams Show".

- Uanset hvad man oplever i livet og i sine relationer, skal man kun blive stærkere af det og lære af sine erfaringer. Jeg har stadig så meget at lære, lyder det fra The Pussycat Dolls-sangerinden.

Efter bruddet fra den 30-årige Formel 1-stjerne har single-silden endnu ikke fundet kærligheden igen, og det har også lidt lange udsigter, erkender hun.

- Jeg er elendig til hele dating-universet. Nogle gange kommer man ind i turbulente situationer, men hvis man bevarer sin tro, arbejder den for dig og ikke imod dig, siger Scherzinger.

Tilbage i februar var sangerinden fuldstændig knust over bruddet, men også her brugte hun sin tro.

- Jeg er så ulykkelig over, at det ikke gik. Det har været den hårdeste beslutning nogensinde, men vi tog den sammen. Jeg elsker Lewis, og jeg ved, at han elsker mig. Vi ønsker kun det bedste for hinanden, og lige nu prøver jeg bare på at være stærk i min tro, sagde hun til avisen The Sun.

Nicole Scherzinger brød igennem, da hun meldte sig til programmet "Popstars" i 2001, hvor hun kom med i pigegruppen "Eden's Crush".

I 2003 tog Scherzinger til endnu en audition, hvor den hårdtslående power-pigegruppe "The Pussycat Dolls", og siden har Scherzinger haft stor succes der, i sin solokarriere og som dommer i X Factor.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip