Norske Semb ligner Aggers makker i forsvaret

Træner Thomas Frank kan hurtigt konkludere, at det ikke er i midterforsvaret, han mangler kvalitet, når han ser på sin Brøndby-trup.

Med sommerindkøbene af Fredrik Semb Berge og Daniel Agger er forsvaret blevet markant forstærket.

Den svære kunst for Thomas Frank er nu at finde makkeren til Daniel Agger i midterforsvaret. Og det er svært, erkender træneren.

- Der er tre mand til at kæmpe om pladsen: Fredrik Semb, Dario Dumic og Martin Albrechtsen, og de er alle kvalificerede, siger han.

Alligevel vil Thomas Frank gerne løfte lidt af sløret for, hvilken en af kandidaterne der er lidt foran de andre.

- Nu har jeg spillet meget med Semb i optakten, så han nok et lille skridt foran de andre. Han skal selvfølgelig stadig præstere, og jeg ved, at han kan komme op på et endnu højre niveau, siger Frank, der heller ikke vil afskrive Dumic.

- Dario er helt klart også en mulighed, da han har leveret godt i de seneste tre kampe, plus at han kan lidt forskellige ting.

Derimod fortæller Brøndby-træneren, at Albrechtsen, der ellers var sikker mand i startopstillingen i sidste sæson, nu er røget ned i bunden af hierarkiet.

- Albrechtsen står lige nu lidt bag de andre, selvom han gjorde det outstanding sidste sæson. Så han er stadig med i kampen, siger Thomas Frank.

Hvem, der kommer til at udgøre Brøndbys midterforsvar på søndag mod Randers i Superligaen, er endnu uvist.

Daniel Agger trækker nemlig stadig med en muskelskade, og det kan åbne døren for et midterforsvar bestående af Fredrik Semb Berge og Dario Dumic.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip